Opis forum
Ścierwojad patrzył na Ciebie i taktycznie wycofał się. Zdziwiło Cię to, przecież to są głupie potwory...
Markus zaś uderzył i trafił w...powietrze. Ten stwór również sie wycofał. Stwór Magdaleny zaś sam zaatakował ją, nie musiała nawet biegnąc.
-Nie podoba mi się to-Usłyszeliście Markusa, który czekał, aż potwór go zaatakuje, bowiem sam nie atakował.
Administrator
Spróbowałem znowu go zaatakować. Tym razem chciałem go uderzyć prosto w szczękę.
Ścierwojad skoczył w tył, r potem w przód i ręką trafiła w szczękę, a raczej do szczęki. Spostrzegłeś, że gryzie twoją dłoń.
Markus miał więcej szczescia, jego potwór co chwila unikał ciosów, lecz w końcu nie udało się stworowi i został trafiony w głowę.
Ścierwojad traci 7 pz
Cuba traci 5 pz
Administrator
Kontynuowałem dalej ataki w szczękę, a przy tym chciałem go ogłuszyć.
Uderzyłeś drugą ręką i ścierwojad wypuścił twoją prawą rękę z ktorej lała sie obficie krew.
Markus uderzył po raz kolejny i trafił w nogi potwora.
Cuba traci 1 pz
Ścierwojad traci 6 pz
Ścierwojad Markusa traci 6 pz
Administrator
Tym razem celowałem w brzuch.
Administrator
Zaszedłem ścierwojada od tyłu i chciałem zadać mu cios w środek czaszki.
Ścierwojad patrzył na Ciebie, lecz udało Ci się i uderzyłeś pięścią, napotkałeś powietrze, a ścierwojad biegł na Markusa, który zajęty był walką...
Markus teraz przeszedł do obrony i był zbyt zajęty, by zauważyć niebezpieczeństwo, chociaż...
Administrator
Zaczołem szybko biec w stronę Makarusa aby go obronić przed ciosem ścierowjada lecz...
Administrator
Chałem walnąć ścierwojada w nogi.
Użytkownik
Próbowałam okrążyć ścierwojada i trafić go z tyłu .
Cuba
Inteligentny Ścierwojad z którym walczyłeś podskoczył, a kiedy byłeś pod nim spadł i pazurami oraz zębami zaczął Cię atakować.
Cuba traci 2 pz
Magdalena
Tobie nie udało się zaatakować od tyłu, bo ten głupi potwór nabierał na Ciebie.
Markus powstał szybko i wystawił miecz przed siebie, tak jakby to była włócznia, lecz jego potwór też nie był najgłupszy i sie odsunął, a Markus musiał szybko stanąć sie się odwrócić. Ledwo odbił atak potwora.
Użytkownik
Po nieudanej próbie chciałam walnąć go w brzuch.