GOTHICGRA

Opis forum

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#46 2010-01-02 20:20:55

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

Re: Droga do Starego Obozu

-Ty go bierzesz. Kto powiedział, że JA go bierę...Poczekajmy, aż panicz Cuba skończy walkę i udowodni, że młody ścierwojad to dla niego nic!-Wytłumaczył towarzyszce. Nie podobało mu się to, że wszystkim się martwiła. Nie pasowała do tego okrutnego miejsca, lecz to nie jego sprawa.Nagle zapytał Magdaleny-Są trzy obozy. Choćmy do Diego i zapytajmy sie jakie, dobra? A panicz Cuba sobie poćwiczy.-Skierował sie do Diego nie czekając na odpowiedź.

#47 2010-01-02 20:32:49

mysioowata

Użytkownik

826352
Punktów :   

-Czy musisz się z nim ciągle gryźć?Nie możecie przestać? On nie ma żadnej broni! Może zginąć! Możemy się zapytać Diega o obozy, ale zabierzmy go ze sobą.... pomóżmy mu czy coś... Możemy zostawić go w obozie, a oni się nim zajmą. Ale dopiero zostawmy go w obozie....
Mówiłam z rozpaczą. Ta dzikość, która we mnie żyła nie mogła ochłonąć. W każdej chwili mogłam kogoś zaatakować. Zawsze byłam dobra, ale nie miałam nigdy takiej dzikości. Och... gdybym nie zabiła tych ludzi..

Co było minęło...Po co wracać do rzeczy przeszłych???

#48 2010-01-02 21:03:59

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

-Zgodziłem sie zabrać panicza ze sobą, ale w każdej chwili mogę zmienić zdanie, a on...DOBRA. Choć mu pomóc dziewczyno, ale nie myśl sobie, że ja go nie lubię. Po prostu jeśli nie pokona czegoś takiego to tutaj sobie nie poradzi. Ja do niego nic nie mam. Mogę mu pomóc, ale on nie bedzie nic umiał!-Krzyknął wkurzony Markus i wyjął miecz oraz ruszył na potwora walczącego z ''paniczem''. Zauważyłaś, że przyglądał Wam sie Diego.

#49 2010-01-02 21:10:41

mysioowata

Użytkownik

826352
Punktów :   

-Jak mam myśleć, że go lubisz skoro ciągle życzycie sobie złego! On nie ma broni! - odkrzyknęłam Markusowi
Zrobiłam do Diega gest w stylu "O co Ci chodzi?", wyciągnęłam sztylet i przyłączyłam się do walki.

#50 2010-01-02 21:18:26

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

Cuba dość dobrze się bronił, a kiedy zaatakowaliście młodego potwora pan zrobił podobnie. Zardzewiały Miecz z łatwością przebijał sie przez skórę potwora. Twój Sztylet też. Gorzej z pięściami Cuby.Potwór zginął szybko.
Markus zadaje młodemu ścierwojadowi 10 obrażeń
Magdalena zadaje młodemu ścierwojadowi 5 obrażeń
Cuba zadaje młodemu ścierwojadowi 5 obrażeń
Markus zyskuje 20 PD
Magdalena zyskuje 10 PD
Cuba zyskuje 10 PD

#51 2010-01-02 21:20:32

mysioowata

Użytkownik

826352
Punktów :   

-A nie mówiłam, żeby mu pomóc?
Teraz mogliśmy wrócić do Diega

#52 2010-01-02 21:24:45

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

-I nic nie umie panicz!-Nie dawał za wygraną Markus i poszedł do Diego mówiąc:
-Opowiedz Nam o obozach...

#53 2010-01-02 21:27:21

mysioowata

Użytkownik

826352
Punktów :   

-A skąd wiesz, że on nic nie umie! Jakby on zabił tych wszystkich ludzi nie wiedząc jak się zabija?
Szłam za Diegiem. Byłam na niego zła, że nie akceptuje Markusa.

#54 2010-01-02 21:32:05

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

-HA!Zabił trzech ludzi. Pewnie miał szczęście. Nie potrafii pokonać młodego ścierwojada-Odrzekł Markus, po czym dodał-Ale do niego nic nie mam. Po prostu chciałem, by sie nauczył...
-Przepraszam, że Wam przerywam-Przerywał Markusowi Diego-Są trzy obozy. Najstarszy najpotężniejszy i jedyny handlujący z królem do Stary Obóz-Zaczął Diego.

#55 2010-01-03 12:01:48

mysioowata

Użytkownik

826352
Punktów :   

- Mam już dość tych twoich obelg co do Cuby. Gdybym nie zabiła tych ludzi nie byłoby mnie tutaj więc... To jak idziemy do tego obozu co nam Diego poleca?
-Przepraszam Cię Diego za nasze zachowanie, ale od momentu pojawienia się Markusa, on i Cuba ciągle wysyłają na siebie obelgi.

#56 2010-01-03 12:11:59

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

-Są jeszcze dwa obozy-Nowy Obóz, gdzie są najgorsi złodzieje i zabójcy oraz Bractwo Śniącego, czyli inaczej Sekta-Wytłumaczył, a Markus skiną głową-Tą drogą dojdziecie do Starego Obozu, tam ja wieczorem przyjdę i pogadamy-Markus ruszył drogą do Starego Obozu nie zważając na Ciebie i Cube. Myślał o tym twoim zbyt opiekuńczym według niego zachowaniu i o paniczu Cubie do którego nic nie miał.

#57 2010-01-03 14:36:47

mysioowata

Użytkownik

826352
Punktów :   

Ruszyłam za Markusem. Na początku bardzo go polubiłam, ale z każdą chwilą kłótni pomiędzy Markusem, a Cubą wydawało mi się, że nie jest takim wspaniałym człowiekiem. Myślałam, że pogodzą się przy walce ze ścierwojadami, ale to nic nie pomogło. Miałam dość kłótni i zmartwień. Chciałam jak najszybciej dostać się do obozu i przy okazji kupić coś u handlarza. Strasznie bolały mnie plecy po walce ze ścierwojadem. Zbyt dużo razy mnie zaatakował w to samo miejsce. Potrzebna mi była mikstura i to jak najszybciej.

#58 2010-01-03 14:43:40

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

-Magdaleno, czy dary sobie radę?-Zapytaj sie spokojnie Markus wiedząc twój ból. Też był czymś zmartwiony, lecz nie z jego twarzy nie wyczytałaś nic poza tym, że na pewno nie chodzi o ranę.Markus spojrzał na Cube i z największym trudem rzekł:
-Sojusz paniczu, drużyna?-Zapytał uśmiechając się z trudem. Czym większa drużyna tym ławiejsza walka, pomyślał mężczyzną patrząc na chudego. Potem spojrzał na kobietę, a potem na drogę.

#59 2010-01-03 17:20:41

mysioowata

Użytkownik

826352
Punktów :   

-Bez Ciebie nie damy sobie rady. To przecierz ty nas ostrzegłeś przed ścierwojadami i pomogłeś nam z nimi walczyć. Proszę nie opuszczaj nas. Wiem, że chcesz odejść. Możesz zostać, ale mam jedną proźbę. Nie sprzeczaj się z Cubą. On tylko niegrzecznie się odezwał, ale czas mu wybaczyć. Przecierz nic nie zrobił. Nie zabił on Twojego bliskiego - mówiąc to powoli oczy napełniały mi się łzami. Nie wiedziałam za bardzo z jakiego powodu. Wiedziałam tylko, że miałam zaraz płakać, poniewarz ból pleców osiągnął poziom krytycny. Chciałam bardzo pogodzić Cubę i Markusa.

#60 2010-01-03 17:44:26

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

-Nie zabił!Właśnie go spytałem sie o sojusz...Dlaczego masz łzy w oczach?-Zapytaj zdziwiony. Zastanawiał sie czy to przez niego, czy nie-Nie odejdę jeśli o to chodzi, bo nie poradzisz sobie z Cubą więc nie masz sie o co martwić, rozumiesz?-Patrzył w dal, zaczęliście iść po małej drodze schodząc Ze szczytu. Po jednej stronie była ogromna płaska ściana, a po drugiej płot, a za nim przepaść. Markus prowadził Wasz pochód.

Stopka forum

RSS