Opis forum
Użytkownik
-Chodźmy tędy. Ta droga wydaje się bezpieczniejsza. Dojdziemy tą ścierzką do Starego obozu.
-Ufam mu. Aty czemu mu nie ufasz?
Fuknełam na Cubę. Bardzo się zawstydziłam, a rumience na moich policzka pojawiły się bardzo szybko.
Administrator
Ta krutka rozmowa dała mi do myślenia. Postanowiłem zaufać Makusowi.
-Słyszeliście mnie?
Zawył Markus dziwiąc się, że kobieta mu ufa.
-Ścierwojady...Cztery.
Faktycznie, widzieliście cztery potwory. Jeden stał daleko na drodze, a trzy na łące koło drzewa, które było nieopodal drogi.
-Wiecie co to taktyka?
Przerwał Wam rozmyślania Markus.
Administrator
-Tak wiem co to. - oznajmiłem Markusowi.
Użytkownik
-Tak. Wiem co to taktyka. I co my teraz zrobimy? Jedna droga prowadzi do ścierwojadów i druga...
Z rozpaczą uniosłam ręce do góry.
-Idziemy na tę trójkę. Czwarty jest za daleko by nas atakował. Ty będziesz szedł drogą i zakręcisz prosto na na najbliższego, ja pójdę z prawej, a ty z środka-Wskazał na Magdalenę-Masz broń i musisz wyeliminować środkowego, a później pomoc mam, bo nie jesteśmy uzbrojeni.-Wytłumaczył kompanii.
Administrator
-Dobrze więc ruszajmy. - powiedziałem idąc na ścierwojada którego wkazał mi Markus.
Użytkownik
-Dobrze.
Ruszyłam na ścierwojada i kilkoma draśnięciami sztyletem zabiłam go.
Cuba
Uderzyłeś stworzenie silną pięścią w szczękę co ogłuszyło potwora.Stwór był młody.
Młody Ścierwojad traci 2 pz
Magdalena
Kilkakrotnie uderzyłaś w młodego potwora, a on jęknął gniewnie.
Młody Ścierwojad traci 5 pz
Markus trafił na dorosłego stwora i po mimo tego, że uderzył potwora tamten go powalił.
Markus traci 1 pz
Ścierwojad traci 2 pz
Administrator
Prybowałem zrobić unik prze ciosem ścierwojada, a przy tym próbowałem udrzeyć go pięścią.
Użytkownik
Kontynuuję walkę.
Cuba
Po raz kolejny uniknąłeś i uderzyłeś. Potem po raz trzeci, czwarty i piąty, lecz nagle poczułes jak upadasz. Czwarty ścierwojad Cię przewrócił.
Młody Ścierwojad traci 8 pz
Cuba traci 3 pz
Magdalena
Zauważyłaś, że Markus unika ciosy leżąc i, że w każdej chwili moze zginąć. Natomiast drugi mężczyzna został powalony i mógł zginąć...Ty zaś uderzyłaś ponownie.
Młody ścierwojad traci 1 pz
Markus traci 1 pz
Użytkownik
Kontynuuję walkę.
Administrator
KONTYNUUJE WALKĘ.