Opis forum
Użytkownik
Zaczęłam atakować pierwszego, który był najbliżej. Próbowałam walnąć go w brzuch.
Szarża potwora spowodowała, że nie mógł się zatrzymać. Trafiłaś go doskonale, lecz jego Szarża niemal nie powaliła, a dwa kolejne potwory przewróciły.Wbiegł wtedy drugi uczeń, który uzbrojony był w pałke, a na imię miał Burm.
Ścierwojad 1 traci 5 pz
Ścierwojad 4 traci 2 pz
Magdalena traci 3 pz
Użytkownik
Atakowałam najbliżeszgo potwora z całych sił. Chiałam trafić go ponownie w brzuch.
Leżałaś i trafiłaś bez trudu, lecz dwa potwory również zaatakowały.Ranny potwór chwilowo się wycofał.Burm uderzył po raz kolejny celnie i kolejny, był To uczeń innego mistrza nazywanego Orito, który miał miecz przemian...jedyny w swoim rodzaju.
Ścierwojad 1 traci 5 pz
Ścierwojad 4 traci 5 pz
Magdalena traci 5 pz
Użytkownik
Po dwóch udanych trafieniach chciałam trafić w brzuch potwora poraz kolejny.
On tym razem się wycofał i nie trafiłaś o ogóle, ale dostałaś dzięki temu ślepemu trafieniu możliwość powstania i walczenia u boku drugiego ucznia.Nie było tak źle, przynajmniej praktycznie, ale czy teoretycznie?Tego nie wiadomo i raczej nie dowiecie się, aż do końca walki.
Użytkownik
Zaczęłam atakować najbardziej rannnego ścierwojada. Próbowałam go trafić od tyłu.
Użytkownik
Pomyślałam sobie, że o co go atakować od tyłu lepiej atakować go w brzuch.
Potwór skoczył w bok, a ty trafiłaś powietrze, za To inny z potworów Cię niemal trafił...Burm też omal nie został ranny, bowiem został spuszcznoy piąty potwór. Burm uciekł do kąta, by nie mieć za sobą wrogów, a tylko z przodu...Była to dobra taktyka, ba!Znakomita jak na ucznia. Szkoda, że ty o tym nie pomyślałaś, lecz możesz to naprawić...
Użytkownik
Odgapiłam od ucznia i uciekłam do drugiego kąta, a następnie chciałam trafić najbliższego potwora w głowę.
Użytkownik
Przerażałam się tak durzą liczbą potworów, ale przypomniałam sobie by brąć do przodu, a nie myśleć o ilości stopni do pokonania. Z tą myślą chciałam trafić go w głowę.
Użytkownik
Teraz próbuję atakować najbliższego w brzuch