GOTHICGRA

Opis forum

#46 2010-01-09 19:00:59

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

Re: Tajemniczy Zamek

Ten odskoczył w bok i zaczął biegać w koło koło Ciebie szykując się do ataku. Był To zapewne finałowy momęt walki.Ty albo on i znów ten głos:
-Zemsta oraz chwała, wieczna chwała-mówił cicho głos w twoim umyśle.

#47 2010-01-09 19:34:39

mysioowata

Użytkownik

826352
Punktów :   

Dodawał mi on odwagi. Zaczęłam atakować potwora od tyłu. Chciałam jak najmocniej trasić go z tyłu by stracił jak najwięcej.

Co było minęło...Po co wracać do rzeczy przeszłych???

#48 2010-01-09 20:30:24

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

Dużym szczęściem udało Ci się przewrócić potwora, lecz nic mu nie zrobiłaś.Potwór zaczął wstawać, a ty mogłaś go ostatecznie i definitywnie pokonać.Wystarczyło tracić ptaka nielota w pysk lub inną cześć głowy.

#49 2010-01-09 20:36:32

mysioowata

Użytkownik

826352
Punktów :   

Chciałam uderzyć potwora w głowę. Ciekawe czy go pokonam...

#50 2010-01-10 17:34:05

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

Trafiłaś, a potwór wydał ostatni jęk agonii, po czym padł i umarł, a w umyśle poczułaś radość, nie swoją, leczę telepaty.
Ścierwojad ginie
Magdalena zyskuje 50 PD

#51 2010-01-10 17:58:01

mysioowata

Użytkownik

826352
Punktów :   

-Jest udało mi się! - krzyknęłam po ostatnim i ostatecznym uderzeniu - myślałam, że rady sobie nie dam - echo odbijało się po ciemnych murach lochu.
Byłam zadowolona i poczułam satysfakcję nad Cubą, Markusem i Bellą. Przecierz tamci mogli zginąć. Czyli co? To ja okazałam się lepsza od nich? Nauczyłam się dwóch tricków i to najprostrzych pod słońcem. Wymachiwanie sztyletem okazało się badzo skuteczne. Dopiero teraz dowiedziałam się, że nie pamiętałam niektórych części z walki, poniewarz wtedy budziła się moja mała dzikość, a ten głos? On dodawał mi satysfakcji i lepiej mi się walczyło. To musiał być głos męski. Skąd on się wziął? O przebłysach walki dopiero dowiedziałam się po raz pierwszy. Może potrafię to kontrolować?

#52 2010-01-11 17:12:02

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

Drugi uczeń przeszedł ogromną arenę i rzekł tylko jedno zdanie z ironicznym uśmiechem i sarkazmem w głosie:
-Walczysz niemal tak dobrze jak ja, kiedy byłem jeśćwę małym chłopcem-Burm miał w ręku pałkę i zaczął się śmiać z Ciebie, a przestał dopiero wtedy, gdy zauważył jak chłodny, kamienny i gładki właz odsuwa się i wchodzi na pole walki twój nauczyciel zachowując poważną minę.Burm nie wycofał się i stał patrząc na Ciebie swymi zielonymi oczyma.

#53 2010-01-11 17:31:20

Markus1

Użytkownik

Punktów :   

Zaraz po twoim nauczycielu wszedł drugi nauczyciel, z dziwnym mieczem, od którego aż biła magia.Orito uśmiechał się, a kiedy spojrzał na Ciebie spoważniał i podszedł do Was mówiąc spokojnie i beznamiętnie:
-Jestem Orito, witaj Magdaleno.Podobno masz zabić Beatrice?Muszę Tobie przekazać złe wieści...Możesz nie zdążyć, bowiem jeden z mojego oddziału, a być może i więcej przemieniło się w kretoszczury i zaatakują twoją byłą kompanie...

#54 2010-01-11 18:00:28

mysioowata

Użytkownik

826352
Punktów :   

-Dlaczego się śmiałeś? Jestem początkująca. Dopiero jestem tutaj od kilku godzin - poiedziałam do mężczyzny, który ze mną walczył, a następnie zwróciłam się do Orita
-Och.... szkoda... chciałam ich zaatakować i zabić za to co mi zrobili... - odpowiedziałam bojowniczym tonem
Tak bardzo marzyłam o zemście. Ciekawe gdzie oni są.... Nie mogę już się wycofać, ponieważ wszyscy tu zgomadzeni dostaliby szłu i mogłabym wogule nie opuścić tych lochów, ale przecierz i tak nie miałabym dokąd pójść. Oni mnie nie lubią.

#55 2010-01-11 20:51:41

Markus1

Użytkownik

Punktów :   

Orito spojrzał na Ciebie z uśmiechem.
-Jest To Burm, nazywany przeze mnie narcyzem...Być może pokonają mojego wojownika i wtedy przeznaczymy Tobie Beatrice jednak inni są nasi...-mrugnął do Ciebie mężczyzna i podszedł do Burma i pochwalił go kilkoma słowami, po czym odszedł razem z nim. Właśnie poznałaś jednego z najpotężniejszych ludzi z tej organizacji, organizacji, do ktorej należałaś i dla ktorej miałaś zabić Beatrice Leprice.

#56 2010-01-11 21:03:53

mysioowata

Użytkownik

826352
Punktów :   

Słuchałam każdego słowa uwaznie. Czekałam ciągle, aż w końcu ktoś powie co mam robić. Na Burma spojrzałam na chwilę, a przy okazji kiwnęłam do niego głową na powitanie.

#57 2010-01-12 16:18:52

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

Orito zakończył przemówę pytaniem:
-Masz jakieś pytanie do mnie, do Mistrza?A może przekazać coś Przywódcy?-Zapytał Orito patrząc na Ciebie z powagą, widocznie miał do Ciebie respekt, ale dlaczego taki potężny mężczyzna miał mieć do Ciebie respekt.Rozmyślania przerwał Ci Burm mówiąc:
-Żegnaj.Miej nadzieję być zawsze po mojej stronie, a nie przeciw mnie, a i zapamiętaj imię Burm...-Mówiąc to skierował się do wyjścia z jaskini.

#58 2010-01-12 17:02:17

mysioowata

Użytkownik

826352
Punktów :   

Chwilę zastanowiłam się czy o coś mam pytanie, a pote spytałam się Orita:
-W sumie to co teraz mam robić jak nie mogę pójść zemścić się na moich wrogach? - zapytalam się śmiesznie i dziecinnie jakbym coś robiła, a nagle ktoś mi przerwał. Radość, którą miałam cały czas przed walką jakby zmalała i teraz czułam się niesfojo i dziwnie. Nie wiedziałam gdzie mam  nocować, ani nie znałam dobrze tych lochów. Wogule nie wiedziałam gdzie jestem i jak daleko znajduję się od starego obozu. Nie wiedziałam o co potem zapytać, by nie zabrzmiało to tak samo dziwnie i dziecinnie jak przed chwilą.

#59 2010-01-12 17:51:08

Markus1

Użytkownik

Punktów :   

-Ha!-Zawył Orito-I tak teraz byś nie poszła się zemścić.Beatrice posiada duże umiejętności, Markus i Cuba również. Ty też, lecz ich jest trójka. Musisz tutaj uczyć się wiele, bo nie chcemy tracić żołnierzy.Przywódca już dużo wie-mruknął tajemniczo.Orito był inny od otoczenia.Miał miłą twarz pomalowane na biało paznokcie.Był mniej umieśniony od większości ludzi, lecz emanowało od niego siłą...i magią.Miał bowiem piękny miecz, piękny i potężny.

#60 2010-01-12 17:54:25

Markus

Główny Administrator

Punktów :   

Był To bowiem potężny Miecz Przemian, miecz, o którym mało wiedziano, lecz już na oko wiedziano, że jest bardzo potężny.

Stopka forum

RSS